Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Nesten selvberget!

Endelig er sommeren her!

Og jeg ntyer late dager på hytta. Har ikke hatt tid til å skrive i bloggen på lenge så nå er det på tide! Alle plantene jeg sådde i vår er nå trygt på hytta med mer jord rundt røttene. Det spirer og gror, og jeg koser meg masse med å stelle plantene. Eneste ulempen er de dagene hvor himmelen finner ut at den skal slippe ut litt for mye regn som gjør pottene søkk våte (ja, jeg vet at potter bør ha drenering og hull under…). Heldigvis har vi mulighet til å sette dem under tak.

 

Men i dag skinner solen, og i løpet av sommeren skal jeg kose meg med solvarme tomater, paprika og chilli fra egen avling. Sukkerertene er allerede modne, og alle urtene brukes daglig i salater og mat. Nyt!