Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Endelig er veksthuset i bruk!

1. mai tok jeg sjangsen og pottet om og fikk alle plantene jeg har sådd ut i det nye veksthuset mitt. Det ble både dekorativt og fint, så nå får frosten bare holde seg borte! Moro altså!

Men..

Forrige helg var vi på hytta og jeg måtte “som vanlig” innom Ravnsborg Gartneri og Hagesenter som har de flotteste plantene jeg vet om! Da jeg så hvor store og flotte tomat-, agurk- og chilliplantene deres allerede var, sank motivasjonen min for egenproduksjon noen hakk. Løsingen blir sikkert å kjøpe noen planter derfra, samtidig som jeg fortsetter å pleie de jeg har laget fra bunnen av selv.

Under finner du et bildegalleri av hvordan veksthuset mitt nå ser ut – med innhold!

 

 

Comments

Krepsemor

Veksthus må en bare ha, skal det bli noe med vårt skiftende vær! Her snør det, og i dag er det 6.mai! Jaja, det blir vel vår i år også!
Veksthuset ditt er flott, og det kommer nok til å bringe deg mye glede! Jeg mistet mitt i jula med Dagmar, og nytt er under oppføring, men det går seint….Det blir bygget opp igjen i glass og tre, og det skal males før vi fester på glass, og med det været vi har nå, er ikke det mulig! Jeg har sådd tomat, men de er bittesmå, så det blir vel ikke noe av det i år, men neste år har jeg drivhus, så da….=)
Lykke til!