Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Snart må solen komme!

..for jeg har ikke mer plass på kjøkkenbenken.

Omsider fikk jeg plantet om noen av alle plantene som har spiret etter at jeg sådde tidligere i vår. I går var det ganske fint vær, slik at jeg kunne holde på utendørs, uten at hele kjøkkenet ble pottet om. Det er morsomt å se at de vokser, men spesielt solsikkene begynner å bli så høye at de snart må ut av hus. Derfor lengter jeg til det med sikkerhet ikke kommer flere frostnetter.

Jeg har nå gitt bedre vektsforhold til agurkene, solsikkene, bønnene, sukkerertene og purren. Purreplantene ser litt tynne og spinkle ut. Jeg har aldri sådd purre, så jeg er litt usikker på om den kommer seg.  Skal plante om tomatplantene, basilikumen og rucolasalaten og resten av spirene, bare de får vokst litt mer.