Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Tomatsalsa!

Grillsesongen er i full gang, og tomatsalsa smaker godt som tilbehør til for eksempel grillet fisk. Her er en kjapp og god oppskrift.


Råvarene
Råvarene

Til 2 personer trenger du:

  • 2 tomater
  • 1/2 rødløk
  • 1 hakket hvitløksfedd
  • basilikum (eller koriander om du vil)
  • sitronsaft
  • olivenolje
  • salt og pepper

 

Del tomatene i båter, og fjern innmaten slik at kun tomatkjøttet beholdes. Dette skjærer du opp i firkanter. Ha så tomatene opp i en bolle sammen med hakket rødløk, hvitløk, urter, litt sitronsaft og en spisesje (eller så) god olivenolje. Krydre med salt og pepper og vend det hele sammen.

 

Salsaen blir best om du setter den en stund i kjøleskapet før bruk, slik at smakene kommer bedre til sin rett.

Tomatsalsaen klar til bruk
Tomatsalsaen klar til bruk

 

Leave a comment

name

email (not published)

website